Aanmelden seizoen 2020-2021

De inschrijving voor seizoen 2019-2020 is gesloten. Schrijf je je nu in, dan leggen we jouw inschrijving in het nieuwe seizoen aan de jury voor. Het nieuwe seizoen start in augustus.

Loopt jouw bedrijf voorop in het CO2-neutraal maken van van logistiek, diensten, producten of interne bedrijfsprocessen? Biedt jouw bedrijf bovendien een oplossing voor issues waarmee andere partijen nog worstelen? Schrijf jouw bedrijf dan in voor The Green Quest en leg goed uit welke oplossing je aan de jury voor wilt leggen.

De jury kijkt naar de besparing in CO2-uitstoot en naar besparingen op het gebied van grondstoffengebruik. De criteria waarop bedrijven worden beoordeeld:

  • Haalbaarheid: de duurzame oplossing moet aantoonbaar helpen bij de reductie van de uitstoot van broeikasgassen en/of het terugdringen van grondstofgebruik.
  • Schaalbaarheid: de duurzame oplossing moet toepasbaar zijn voor zoveel mogelijk andere bedrijven.
  • Betaalbaarheid: de betaalbaarheid van de oplossing (hoe kostenefficiĆ«nter hoe beter).
  • Meetbaarheid: de CO2-reductie of grondstoffenbesparing moet in cijfers worden uitgedrukt
  • Innovativiteit: de oplossing heeft een innovatief karakter

Neem de tijd om de vragen te beantwoorden. De jury zal haar oordeel namelijk op de ingevulde antwoorden baseren. De inschrijvingen sluiten in mei 2021. Maar omdat we de Green Gallery gedurende het seizoen invullen, moedigen we aan zo snel mogelijk in te schrijven.