Aanmelden ENGIE Prijs

De inschrijving voor The Green Quest Award is gesloten, maar uw bedrijf kan in aanmerking komen voor de ENGIE Prijs! Beide prijzen worden uitgereikt bij de finale van The Green Quest op maandag 1 juli 2019.

De ENGIE Prijs is de bekroning voor een ondernemend, groen initiatief waarbij techniek de hoofdrol speelt. Heeft of kent u zo’n initiatief? Vul dan snel onderstaand formulier in. U ontvangt vervolgens per e-mail een uitgebreide vragenlijst.

Wat houdt de ENGIE Prijs in?

De winnaar van de ENGIE Prijs mag haar groene initiatief aan heel Nederland presenteren op BNR Nieuwsradio, tijdens de live uitzending van The Green Quest op 8 juli 2019.

Als organisatie ontvangt u twee dagen energie-consultancy door de technologische experts van ENGIE.

Trees for All

Voor elke volledige aanmelding voor de ENGIE Prijs gaan we twee bomen planten! ENGIE werkt al jaren samen met Trees for All, hierdoor is de wereld al veel bomen rijker. Dankzij uw aanmelding gaan we één boom in ENGIE-bos in Hollands Hout en één boom in Oeganda planten.

U krijgt van ons een officiële donatiebewijs op naam per email.

Door op ‘verzenden’ te klikken wordt u inzending bevestigd op je aangegeven e-mailadres. ENGIE houdt u met betrekking tot de ENGIE Prijs een paar keer via e-mail op de hoogte.