Marleen Prins

Marleen Prins

Chief Operations Officer bij Engie Services Nederland. Marleen Prins heeft haar passie voor leiderschap ontwikkeld via verschillende bestuurlijke rollen (IT, HR en Operations) startend bij ING. Ze heeft een stevig track record opgebouwd met als grootste kracht het beter laten presteren van organisaties vanuit brede kennis.

Marleen studeerde af in Parijs aan de HTS, richting Technische bedrijfskunde, alwaar haar liefde voor techniek werd geboren. Al snel na een aantal jaren werkervaring voelde ze de wens om zichzelf naast bestuurder ook te ontwikkelen als coach om zo haar eigen leiderschap te versterken.

Een ontwikkeling die geleid heeft tot haar inzet op het gebied van menselijke interactie en inspirerend leiderschap. Naast het behalen van haar Post-HBO, waarmee ze nu geregistreerd coach is, richtte ze een bedrijf op en zette ze haar eigen leergang Inspirerend Leiderschap in de markt.

Marleen is 44 jaar en heeft een hoop wensen naar de toekomst, zowel in het bedrijfsleven als met haar man en haar twee kinderen, die beide studeren. Haar persoonlijke drive voor ontwikkelen van mens en omgeving vanuit inspiratie in combinatie met digitalisering kan ze goed kwijt in haar huidige rol als Chief operations officer bij ENGIE services.